مواد لازم:
جوانه ي ماش/2پيمانه، شسته شده
هويج متوسط/3تا4عدد، رنده شده
انار/يک عدد، دانه شده
پيازچه/يک پيمانه، ساطوري شده
فلفل دلمه اي رنگي(قرمز،نارنجي ، سبز)/از هر کدام يک عدد، ريزخرد شده
ليمو ترش/2عدد، آب گرفته
روغن زيتون، نمک، فلفل سياه/به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا در کاسه اي جوانه ي ماش و تمام مواد ذکر شده را اضافه کرده، آب ليمو، روغن زيتون، نمک و فلفل سياه را افزوده و مخلوط کنيد. سالاد آماده را در ظرف مناسبي کشيده و سرو کنيد.
نکته :
-اين دستور 90گرم کربوهيدرات، 20گرم پروتئين، 30گرم چربي و710کيلو کالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73