جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان رولت سيب زميني و ژامبون
-(3 Body) 
نان رولت سيب زميني و ژامبون
Visitor 547
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر:
 

سيب زميني / يک عدد
نمک و فلفل / به ميزان لازم
کره / يک قاشق سوپخوري
پنير خامه اي / يک بسته 250 گرمي
خيارشور/ يک عدد، ريز شده
جعفري، شويد / 2 قاشق سوپخوري، ريز خرد شده
ژامبون گوشت / 100 گرم، ريز شده
نان باگت نرم / يک عدد

طرز تهيه:
 

سيب زميني را بعد از شستن، با نمک کافي پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبيد تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنيد. بعد از کمي سرد شدن پنير خامه اي، نمک و فلفل را هم اضافه کنيد. وقتي کاملاً خنک شد خيارشور، شويد، جعفري و ژامبون هاي بسيار ريز خرد شده را هم اضافه کنيد و مايه را کاملاً هم بزنيد تا يکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنيد اما مراقب باشيد که نان شکاف نخورد. بعد از مايه آماده شده بر روي نان بماليد و نان را رول کنيد. رولت را در فويل يا نايلکس پيچيده و براي مدتي در يخچال يا فريزر( که البته نبايد نان يخ بزند) قرار دهيد تا سرد شود. بعد نان را از يخچال خارج کرده و در اندازه هاي دلخواه برش زده و در ظرف بچينيد. مي توانيد روي رولت ها کمي شويد و جعفري بپاشيد.

نکته:
 

1- اين دستور 70 گرم کربوهيدرات، 50 گرم پروتئين، 105 گرم چربي و 1425 کيلوکالري انرژي دارد.
2- اين غذا ساندويچ خوبي براي مهماني بچه ها مي باشد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image