مواد لازم براي 2 نفر:
سيب زميني / يک عدد
نمک و فلفل / به ميزان لازم
کره / يک قاشق سوپخوري
پنير خامه اي / يک بسته 250 گرمي
خيارشور/ يک عدد، ريز شده
جعفري، شويد / 2 قاشق سوپخوري، ريز خرد شده
ژامبون گوشت / 100 گرم، ريز شده
نان باگت نرم / يک عدد
طرز تهيه:
سيب زميني را بعد از شستن، با نمک کافي پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبيد تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنيد. بعد از کمي سرد شدن پنير خامه اي، نمک و فلفل را هم اضافه کنيد. وقتي کاملاً خنک شد خيارشور، شويد، جعفري و ژامبون هاي بسيار ريز خرد شده را هم اضافه کنيد و مايه را کاملاً هم بزنيد تا يکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنيد اما مراقب باشيد که نان شکاف نخورد. بعد از مايه آماده شده بر روي نان بماليد و نان را رول کنيد. رولت را در فويل يا نايلکس پيچيده و براي مدتي در يخچال يا فريزر( که البته نبايد نان يخ بزند) قرار دهيد تا سرد شود. بعد نان را از يخچال خارج کرده و در اندازه هاي دلخواه برش زده و در ظرف بچينيد. مي توانيد روي رولت ها کمي شويد و جعفري بپاشيد.
نکته:
1- اين دستور 70 گرم کربوهيدرات، 50 گرم پروتئين، 105 گرم چربي و 1425 کيلوکالري انرژي دارد.
2- اين غذا ساندويچ خوبي براي مهماني بچه ها مي باشد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67