مواد لازم براي 4 نفر:
قارچ / 250 گرم، ورقه شده
روغن / 3 قاشق غذاخوري
پياز / يک عدد، خرد شده
گشنيز خرد شده/ يک قاشق غذاخوري
آب سبزيجات / 150 ميلي ليتر
خامه / 100 گرم
سس ورچستر/ يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به مقدار لازم
اسلايس ژامبون / 2 عدد، ضخيم
طرز تهيه:
قارچ ها را در 2 قاشق غذاخوري روغن سرخ کرده، پيازها را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. دو سوم از گشنيز خرد شده را همراه با ساير مواد به جز ژامبون افزوده، هم بزنيد و به مدت 5 دقيقه در فر با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد. در اين فاصله 2 اسلايس ژامبون را با يک قاشق روغن در تابه تفت دهيد. غذا را از فر خارج و با ژامبون تفت داده شده و باقي مانده گشنيز خرد شده تزيين و سپس سرو نماييد.
نکته:
1-اين دستور 25 گرم کربوهيدرات، 50 گرم پروتئين، 120 گرم چربي و 1380 کيلوکالري انرژي دارد.
2- سس ورچستر( Worcestershire) نوعي سس رقيق انگليسي مي باشد که اصولاً براي مزه دار کردن سس ها و غذاهاي پخته استفاده مي شود که از سرکه، ملاس، نمک، شکر، آنچووي، تمرهندي، سير، پياز و ادويه ها ساخته مي شود.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67