جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ژامبون در سس قارچ
-(2 Body) 
ژامبون در سس قارچ
Visitor 288
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

قارچ / 250 گرم، ورقه شده
روغن / 3 قاشق غذاخوري
پياز / يک عدد، خرد شده
گشنيز خرد شده/ يک قاشق غذاخوري
آب سبزيجات / 150 ميلي ليتر
خامه / 100 گرم
سس ورچستر/ يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به مقدار لازم
اسلايس ژامبون / 2 عدد، ضخيم

طرز تهيه:
 

قارچ ها را در 2 قاشق غذاخوري روغن سرخ کرده، پيازها را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. دو سوم از گشنيز خرد شده را همراه با ساير مواد به جز ژامبون افزوده، هم بزنيد و به مدت 5 دقيقه در فر با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد. در اين فاصله 2 اسلايس ژامبون را با يک قاشق روغن در تابه تفت دهيد. غذا را از فر خارج و با ژامبون تفت داده شده و باقي مانده گشنيز خرد شده تزيين و سپس سرو نماييد.

نکته:
 

1-اين دستور 25 گرم کربوهيدرات، 50 گرم پروتئين، 120 گرم چربي و 1380 کيلوکالري انرژي دارد.
2- سس ورچستر( Worcestershire) نوعي سس رقيق انگليسي مي باشد که اصولاً براي مزه دار کردن سس ها و غذاهاي پخته استفاده مي شود که از سرکه، ملاس، نمک، شکر، آنچووي، تمرهندي، سير، پياز و ادويه ها ساخته مي شود.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image