جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فلافل ( خوزستان )
-(7 Body) 
فلافل ( خوزستان )
Visitor 373
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل 2000کيلو کالري

مواد لازم:
 

نخود 500 گرم
پياز 1 عدد
سير3 حبه
ادويه نمک فلفل به مقدار لازم
بکينگ پودر 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 4 عدد

مواد لازم براي تهيه سس فلافل :
 

رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
سرکه 40 ميلي متر
اب 40 ميلي متر

روش تهيه :
 

نخود را پاک کنيد ، بشوييد و بگذاريد 24 ساعت خيس بخورد . در طول اين زمان ، 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنيد . بعد از 24 ساعت آب آن را خالي نماييد و نخودها را دو بار چرخ کنيد . سپس پياز ، سير ، مقداري نمک ، فلفل ، ادويه و بيکينگ پودر را بيفزاييد . آنگاه تخم مرغ ها را يکي يکي به مواد اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد . سپس ظرف کوچکي را پر از روغن نماييد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملاً داغ شود . حالا مقداري از مواد برداريد و در قالب مخصوص فلافل بريزيد و به آرامي در روغن داغ شده قرار دهيد تا کاملاً پف کند و طلايي رنگ شود .
براي تهيه سس فلافل ، کمي از روغن مايع داخل ظرف را با رب گوجه فرنگي تفت دهيد . سپس پودر انبه ، سرکه و مقداري آب به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد سس غليظ شود . اکنون سس را روي فلافل ها بريزيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image