مواد لازم براي 4 نفر:
شير/ 600 ميليليتر
شكر /3 قاشق سوپخوري
اسانس (عطر مايهي) گل سرخ /چند قطره
آرد ذرت/ 3 قاشق چايخوري
خامه /50 گرم
روش تهيه:
شير و شكر را در ظرفي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شكر حل گردد و شير گرم شود. سپس اسانس و آرد ذرت را بيفزائيد و مرتب هم بزنيد تا مايه، غليظ شود. آن گاه خامه را اضافه كنيد و پس از چندين جوش از روي اجاق برداريد و داخل ظرف مناسبي بريزيد. حالا كرم را به سه قسمت مساوي تقسيم و هر يك را در كاسهي جداگانهاي بريزيد. به يكي از كاسهها قدري زعفران و به كاسهي ديگر يك قاشق سوپخوري پودر كاكائو اضافه كنيد و قسمت ديگر را ساده نگه داريد. بعد به ترتيب كرمها را در ظرف مناسبي بريزيد و پس از ريختن هر رنگ درون ظرف؛ آن را در يخچال بگذاريد تا كمي ببندد بعد مايهي رنگي دوم را بريزيد و به همين ترتيب هر سه رنگ كرم را درون ظرف بريزيد. اكنون روي كرم را با گلبرگهاي شكري شدهي گل سرخ تزئين كنيد.
يادآوري: ميتوانيد كرم را در ليوانهاي مناسبي بريزيد و از مهمانانتان پذيرايي كنيد.
نكتهي خواندني
شير مادهاي با ارزش غذايي بالا است كه داراي ميزان بالايي كلسيم، فسفر، روي، ويتامينهاي B (به ويژه ويتامين 2B) ميباشد. مصرف اين ماده غذايي در سلامت استخوانها و دندانها و رشد و نمو كودكان مفيد است.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36