جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چلو گوشت گياهي با هويج
-(0 Body) 
چلو گوشت گياهي با هويج
Visitor 315
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2-4 نفر:
 

سوياي درشت/ 150 گرم
روغن مايع/ به ميزان لازم
پياز خرد كرده /5 تا 6 قاشق سوپخوري
زردچوبه/ 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه/ يك دوم قاشق چايخوري
پودر دارچين/ 1 قاشق چايخوري
هل/ 10 عدد
پودر زنجفيل/ 1 قاشق چايخوري
رب گوجه‌فرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
نمك/ 1 قاشق چايخوري
زعفران حل كرده/ 1 قاشق چايخوري
هويج متوسط/ 3 عدد

روش تهيه:
 

سويا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخيسانيد. بعد در آبكش بريزيد. حالا در قابلمه‌ي مناسبي، قدري روغن مايع بريزيد و آن را روي اجاق قرار دهيد و سويا را در آن تفت دهيد. بعد از 5 دقيقه پياز را اضافه كنيد و آن را نيز كمي تفت دهيد. سپس ادويه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگي را به سويا بيفزائيد و پس از 3 دقيقه، قدري آب در قابلمه بريزيد؛ به گونه‌اي كه آب روي سويا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنيد تا سويا بپزد. تا آب آن به يك پيمانه برسد در آخر، نمك و زعفران را اضافه كنيد. حالا هويج را خلالي خرد كنيد و در اندكي روغن تفت دهيد تا كمي نرم شود. اينك همه‌ي مواد را با چلو مخلوط سازيد و به مدت 30 دقيقه آن را دم كنيد. آن گاه پلو را در ديس مناسبي بكشيد.
يادآوري: مقدار برنج براي اين مواد، در حدود 3 پيمانه (تقريباً 450 گرم) مي‌باشد.

 

منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image