مواد لازم براي 4 نفر:
لبوي (چغندر) نيمپز/ 2 عدد
هويج متوسط نيمپز/ 2 عدد
به متوسط/ 2 عدد
سيبزميني متوسط/4 عدد
بادمجان متوسط/ 2 عدد
گلم كلم /100 گرم
كرفس آبپز/ 4 ساقه
آلو خورشتي (بخارا)/ 200 گرم
ليمو ترش تازه/ 2 عدد
مواد لازم براي تهيهي سس:
كره/ 50 گرم
ادويه/ به ميزان لازم
رب گوجهفرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
نمك/ به ميزان لازم
آب/ به ميزان لازم
روش تهيه:
تمام سبزيها را به اندازهي دلخواه و به يكسان، درشت خرد كنيد و به صورت لايهاي، به ترتيب پيشنهادي در تابه بچينيد. ابتدا لبو، هويج، به، سيبزميني، بادمجان، گلم كلم، كرفس نيمپز و آلوي از قبل خيسانده را بچينيد. بعد سس را روي سبزيها بريزيد. حالا بگذاريد با حرارت ملايم جا بيفتد ولي سبزيها له نشود. در پايان، آب ليمو ترش تازه را روي آن بريزيد و ميل كنيد.
يادآوري:
در صورت تمايل، ميتوانيد از مغز گردو نيز در اين غذا استفاده كنيد.
روش تهيهي سس:
كره را ذوب كنيد. ادويه را در آن كمي تفت دهيد و رب گوجهفرنگي را بيفزائيد. اينك نمك بزنيد و با كمي آب، سس را حرارت دهيد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36