مواد لازم:
خيار/ 2 عدد
هويج/ 2 عدد
كرفس/ 2 ساقه
پودر نارگيل/ 2 قاشق سوپخوري
بادام زميني نمكي/ 3 قاشق سوپخوري
شكر قهوهاي /1 قاشق چايخوري
نمك /يك چهارم قاشق چايخوري
روغن مايع/ به ميزان لازم
روش تهيه:
خيار را بشوئيد و از وسط نصف كنيد. بعد داخل خيار را با قاشق در آوريد و خيار را به طول ده و عرض يك سانتيمتر ببريد. سپس پوست هويج و كرفس را با پوستكن بگيريد و آنها را نيز به طول ده و عرض يك سانتيمتر خرد كنيد. سبزيهاي آماده (خيار، هويج و كرفس) را در ليوان مناسبي قرار دهيد. آن گاه تابهاي روي اجاق بگذاريد و نارگيل را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. بعد نارگيل را در كاسهاي بريزيد. حالا بادام زميني را خرد كنيد و همراه با شكر و نمك، به نارگيل بيفزائيد. اكنون روغن را در كاسهي مناسبي بريزيد. ابتدا هر يك از سبزيها را در روغن و بعد در مخلوط نارگيل فرو ببريد و نوش جان كنيد!
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36