جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک ژله اي توت فرنگي
-(0 Body) 
کيک ژله اي توت فرنگي
Visitor 416
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 20 عدد
تخم مرغ: 6 عدد
شکر : 150گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت: 50گرم
آرد: 125گرم
بيکينگ پودر: يک سوم قاشق چايخوري
پودر ژله ي توت فرنگي: 80گرم
آب جوش: 1پيمانه
پودر نارگيل: 160گرم
خامه ي فرم گرفته: 200گرم

کيک ژله اي توت فرنگي

روش تهيه:
تخم مرغ ها را درکاسه ي مناسبي بريزيد وبه مدت تقريبي 5 دقيقه با همزن برقي بزنيد. آن گاه بتدريج شکر را بيفزائيد. سپس وانيلين، آرد ذرت، آرد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنيد. وبه مايه اضافه نمائيد. حالا مايه را در سيني 20×30 سانتيمتري که کف آن را با کاغذ روغني پوشانده ايد، بريزيد وبه مدت 35 دقيقه درفر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. دراين ميان، پودر ژله را درآب جوش حل کنيد وپس از خنک شدن، در يخچال خنک شده را به 20 قطعه ي مربع شکل ببريد وهر تکه را در ژله فروببريد ودر پودر نارگيل بغلتانيد. اکنون کيک ها را به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا کاملاً سفت شوند. بعد هر يک را از وسط ببريد وبا خامه ي فرم گرفته، دوباره به هم بچسبانيد. اينک کيک ها را در ديس زيبائي بچينيد وتا هنگام پذيرائي، دريخچال نگه داريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image