مواد لازم براي 20 عدد
تخم مرغ: 6 عدد
شکر : 150گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت: 50گرم
آرد: 125گرم
بيکينگ پودر: يک سوم قاشق چايخوري
پودر ژله ي توت فرنگي: 80گرم
آب جوش: 1پيمانه
پودر نارگيل: 160گرم
خامه ي فرم گرفته: 200گرم
روش تهيه:
تخم مرغ ها را درکاسه ي مناسبي بريزيد وبه مدت تقريبي 5 دقيقه با همزن برقي بزنيد. آن گاه بتدريج شکر را بيفزائيد. سپس وانيلين، آرد ذرت، آرد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنيد. وبه مايه اضافه نمائيد. حالا مايه را در سيني 20×30 سانتيمتري که کف آن را با کاغذ روغني پوشانده ايد، بريزيد وبه مدت 35 دقيقه درفر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. دراين ميان، پودر ژله را درآب جوش حل کنيد وپس از خنک شدن، در يخچال خنک شده را به 20 قطعه ي مربع شکل ببريد وهر تکه را در ژله فروببريد ودر پودر نارگيل بغلتانيد. اکنون کيک ها را به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا کاملاً سفت شوند. بعد هر يک را از وسط ببريد وبا خامه ي فرم گرفته، دوباره به هم بچسبانيد. اينک کيک ها را در ديس زيبائي بچينيد وتا هنگام پذيرائي، دريخچال نگه داريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.