جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مافين هويج و گردو
-(4 Body) 
مافين هويج و گردو
Visitor 326
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12عدد:
 

تخم مرغ: 2 عدد
ماست پرچرب شل: يک پيمانه
شکر قهوه اي تيره: سه چهارم پيمانه (150گرم)
وانيل: يک چهارم قاشق مرباخوري
کورن فلکس: يک و يک دوم پيمانه
آرد: يک و يک چهارم پيمانه
بکينگ پودر: 2قاشق مرباخوري
جوش شيرين: يک دوم قاشق مربا خوري
پودر دارچين: سه چهارم قاشق مرباخوري
نمک: يک چهارم قاشق مربا خوري
روغن مايع: يک سوم پيمانه
هويج: يک و يک دوم پيمانه رنده شده
گردو: يک دوم پيمانه خرد شده
کشمش: يک سوم پيمانه(50گرم)

طرز تهيه:
 

فر را با دماي 190درجه ي سانتي گراد گرم کنيد. قالب 12عددي مافين را با قرار دادن کاغذ آماده کنيد. در ظرف بزرگي تخم مرغها را زده و با ماست ،شکر قهوه اي و وانيل مخلوط کنيد .کورن فلکس را درشت خرد کرده و به مايه اضافه و کنار بگذاريد در ظرف ديگري آرد ،بکينگ پودر ،جوش شيرين ،دارچين و نمک را الک کنيد.
روغن ،هويج،گردو و کشمش را هم به مايه تخم مرغ اضافه کنيد.حالا مواد خشک را به مايه اضافه و فقط در حدي که آرد مخلوط شود هم بزنيد(از هم زدن بيشتر خودداري کنيد).مايه کيک را در قالب ها ريخته و به مدت 10دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد و براي 20تا 25دقيقه بپزيد و يا تا وقتي که خلال دندان تميز از کيک بيرون بيايد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image