جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر پنير شکلاتي
-(2 Body) 
دسر پنير شکلاتي
Visitor 391
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4-6 نفر:
پنير خامه اي /225 گرم
شکر / 2 قاشق سوپخوري
پوست پرتقال رنده کرده / 2 قاشق سوپخوري
آب پرتقال / 125 ميلي ليتر
پودر ژلاتين / يک و يک دوم قاشق سوپخوري
خامه / يک قاشق سوپخوري
شکلات سفيد ذوب کرده / 75 گرم
ميوه هاي خشک*/ 150 گرم

دسر پنير شکلاتي

روش تهيه:
در ظرف مناسبي، پنير و شکر را با هم مخلوط کنيد و با همزن برقي بزنيد تا شکر حل شود. آن گاه پوست پرتقال را بيفزائيد. در کاسه کوچکي، پودر ژلاتين را روي آب پرتقال بپاشيد و ژلاتين را به روش بن ماري حل کنيد. پس از آن که کمي خنک شد، آن را به مخلوط پنير اضافه نمائيد. سپس خامه و شکلات را نيز بيفزائيد و در آخر، ميوه هاي خشک خرد کرده را اضافه کنيد. حالا مايه را در قالبي به گنجايش نيم ليتر بريزيد و به مدت 4-5 ساعت در يخچال نگه داريد تا دسر ببندد. اکنون دسر را روي ظرف مناسبي برگرداني و با شکلات و ميوه هاي خشک آن را تزئين نمائيد.
ميوه هاي خشک، شامل زردآلو، برگه هلو، کشمش، انجير و آلوست.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image