مواد لازم براي 4 نفر:
گل کلم پخته/ 500 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
پياز رنده کرده / 2 عدد
آرد ذرت / 2 قاشق سوپخوري
شويد خرد کرده / 1 قاشق سوپخوري
سير له کرده / 1 حبه
زيره/ 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
پنير گوداي رنده کرده /50 گرم
سينه مرغ چرخ کرده / 250 گرم
پودر سوخاري / به ميزان لازم
روغن براي سرخ کردن/ به ميزان لازم
مواد لازم براي سس کوفته:
ماست / 150 گرم
پودر فلفل قرمز/ يک چهارم قاشق چايخوري
شويد خردکرده / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
گل کلم را خرد کنيد و در کاسه مناسبي بريزيد. آن گاه تخم مرغ پياز، آرد ذرت، شويد، سير، زيره، نمک، فلفل، پنير و مرغ را به آن بيفزائيد و مخلوط را خوب ورز دهيد. سپس مايه کوفته را در ظرف درداري بگذاريد و به مدت نيم ساعت در يخچال نگه داريد. بعد هر بار به اندازه يک نارنگي از مايه برداريد و به شکل بيضي درآوريد. حالا آن ها را در پودر سوخاري بغلتانيد و در روغن داغ سرخ کنيد. اکنون کوفته ها را روي هوله ي کاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي اش گرفته شود. اينک کوفته ها را در ديس مناسبي بچينيد و سس را روي آن بريزيد و ميل کنيد.
روش تهيه سس کوفته:
همه مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و با يکديگر مخلوط کنيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37