مواد لازم براي 1 ليتر:
چغندر لبوئي متوسط / 2عدد
لوبيا سبز/ 100 گرم
هويج/ 2 عدد
قارچ / 200 گرم
خلال پوست پرتقال شيرين کرده/ 2 قاشق سوپخوري
موسير تازه / 100 گرم
کلم براکلي / 100 گرم
گوجه فرنگي /500 گرم
پودر گلپر/ 1 قاشق چايخوري
نمک /به ميزان لازم
فلفل قرمز /به ميزان لازم
سرکه / 375 ميلي ليتر (يک و يک دوم پيمانه)
روش تهيه:
همه مواد را به جزء گوجه فرنگي به اندازه مورد نظر خرد کنيد و در ظرف مناسبي بريزيد. سپس گوجه فرنگي را پوره کنيد؛ سرکه را به آن بيفزائيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه بجوشانيد. حالا گلپر، نمک و فلفل را اضافه نمائيد. اکنون صبر کنيد تا مخلوط به دست آمده خنک شود. بعد آن را روي سبزي هاي خردکرده بريزيد. اينک ترشي را در شيشه بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد تا پس از 2 روز آماده مصرف شود.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37