جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
توپ هاي لمينگتن
-(3 Body) 
توپ هاي لمينگتن
Visitor 373
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 40عدد:
شکلات سياه: 150گرم
کره: 125گرم
شکر قهوه اي : 50گرم
تخم مرغ هم زده: 1عدد
پودر نارگيل: 45گرم
آرد: 225گرم
بيکينگ پودر : يک چهارم قاشق چايخوري
پودر نارگيل اضافي: 1 پيمانه (90گرم)

توپ هاي لمينگتن

روش تهيه:
شکلات را خرد کنيد وبا کره وشکر در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکلات وکره کاملاً ذوب شوند. سپس آن را کنار بگذاريد تا خنک شود. اينک تخم مرغ، آرد، بيکينگ پودر و نارگيل - 45گرم- را به مايه ي خنک شده اضافه کنيد، هم بزنيد، روي ظرف را بپوشانيد وبه مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. حالا هربار از مايه به اندازه ي 1 قاشق چايخوري برداريد و در دست گلوله کنيد. آن گاه در پودر نارگيل اضافي بلغتانيد ودر سيني چرب کرده با فاصله ي 2 سانتيمتر از يکديگر بچينيد(شيريني ها در فرکمي تخت مي شوند) اينک سيني را درفرگرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 15 دقيقه قرار دهيد تا شيريني ها طلائي رنگ و برشته شوند. حالا آن را از فر درآوريد و پس از5 دقيقه شيريني ها را از سيني خارج کنيد و روي پنجره سيمي خنک نمائيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image