مواد مورد نياز
يك ليوان لپه
يك عدد تخم مرغ
400 گرم گوشت چرخ كرده
مقداري نمك و ادويه
به مقدار لازم روغن
شيوه پخت
1- لپه را با مقداري آب بپزيد.
2- لپه پخته را داخل صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
3- لپه پخته را داخل مخلوط كن بريزيد تا كاملا پوره شود.
4- گوشت چرخ كرده، لپه، يك عدد تخممرغ، مقداري نمك و ادويه را با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد.
5- روغن را داغ كنيد.
6- از مواد به اندازه يك فنجان برداشته و با دست به آن فرم دايره داده و سطح آن را پهن گنيد. سپس آن را داخل روغن داغ به طوري كه روغن روي مواد را بگيرد، سرخ كنيد. توجه داشته باشيد حرارت بايد ملايم باشد.
7- سپس آنها را داخل صافي قرار دهيد تا روغن اضافي آن خارج شود.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78