موادلازم:
300گرم قارچ
يک قاشق غذاخوري کره
يک عدد پياز
يک عدد سينه مرغ
به مقدار لازم ادويه
يک عدد سيب زميني
يک قاشق غذاخوري آرد
مقداري نمک
يک فنجان خامه
طرز تهيه:
1-پياز را خرد کرده، داخل کره تفت دهيد.
2-ادويه را به آن افزوده وهم بزنيد.
3-يک ليترآب روي آن بريزيد.
4-سينه مرغ را به آن بيفزاييد.
5-هم چنين سيب زميني را رنده کرده، به مواد اضافه کنيد.
6-حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد مرغ بپزد. سپس مواد را داخل ميکسر يک دست کنيد.
7-آرد را داخل آب جوش حل کنيد و به مواد بيفزاييد.
8-قارچ را تفت داده ، به مواد اضافه کنيد.
9-وقتي سوپ به غلظت رسيد، حرارت را خاموش کنيد.
10-خامه را به سوپ افزوده و هم بزنيد.
11-نهايتا سوپ را داخل ظرف مناسب بريزيد.
نکته هاي طلايي
-سوپ را به مدت طولاني نگهداري نکنيد.
-در صورت تمايل مي توانيد هويج هم به اين سوپ اضافه کنيد.
-هم چنين مي توانيد از رب گوجه فرنگي براي خوش رنگي سوپ استفاده کنيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83