مواد لازم:
250 گرم شکلات قهوه اي
250 گرم شکلات سفيد
4 قاشق غذاخوري روغن مايع
طرز تهيه:
1-شکلات هاي تخته اي را به طور جداگانه به روش غيرمستقيم ذوب کنيد و به هرکدام 2 قاشق غذاخوري روغن مايع بزنيد.
2-يک سوم از شکلات قهوه اي و يک سوم از شکلات سفيد ذوب شده را با هم مخلوط کنيد.
3-سه قالب لبه دار را انتخاب کنيد.
4-شکلات سفيد، شکلات قهوه اي تيره و شکلات قهوه اي روشن (حاصل مخلوط شکلات سفيد و قهوه اي) را داخل قالب ها بريزيد.
5-قالب ها را به مدت يک ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
6-با استفاده از چاقوي چرب شده، شکلات ها را برش بزنيد تا به صورت مکعب هاي کوچک درآيد.
نکته هاي طلايي
-مي توانيد مقداري پودر فندق به مايه شکلات اضافه کنيد.
-بهتراست به ازاي هر 100 گرم شکلات تخته اي ،يک قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه کنيد.
-با کم وزياد کردن مقدار شکلات تيره و روشن ،مي توانيد رنگ شکلات سوم را به دلخواه درآوريد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83