موادلازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
تخم مرغ (سفيده و زرده جدا شده)/ 2 عدد
پودر شکر / (165 گرم)3/4 پيمانه
پودرنارگيل / (270 گرم)3 پيمانه
سفيده هاي تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا پف کنند. زرده هاي تخم مرغ را هم دانه دانه اضافه کرده وهم مي زنيم. بتدريج شکر را اضافه مي کنيم و همچنان مي زنيم تا شکر حل شود. پودر نارگيل را هم در مخلوط مي ريزيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق غذاخوري بر مي داريم و در سيني فر که قبلا آن را با کاغذ شيريني پزي پوشانده ايم، به فاصله 3 سانتي متر از هم مي چينيم. سيني را به مدت 20 دقيقه در فر با درجه حرارت ملايم مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت