جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيرازي پلو
-(7 Body) 
شيرازي پلو
Visitor 322
Category: دنياي فن آوري
برنج: 3 پيمانه
ماست: نصف پيمانه
زعفران دمکرده: 1 قاشق سوپخوري
شکر: 3 قاشق سوپخوري
سينه مرغ: 1 عدد
پياز نگيني خرد شده: 1 عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه: به مقدار لازم
تخم مرغ: 3عدد
زرشک: 3 قاشق سوپخوري
بادمجان دلمه اي: 1 عدد
خلال پسته: 1 قاشق سوپخوري

شيرازي پلو

روش تهيه:
برنج را با مقداري نمک و آب به مدت يک ساعت بخيسانيد. سپس آن را در آب جوش بريزيد، آبکش نماييد و با ماست و زعفران مخلوط کنيد. سينه مرغ را با پياز و مقداري نمک، فلفل و زرد چوبه و آب روي حرارت قرار دهيد تا مرغ پخته شود. آن گاه آن را از آب خارج و ريش نماييد.
حالا تخم مرغ ها را به برنجي که با ماست، زعفران و شکر ترکيب نموده ايد، بيفزاييد. کف ظرف پيرکسي را چرب کنيد، نيمي از برنج را در آن بريزيد و روي آن مرغ ريش شده، زرشک و بادمجان هاي خرد و سرخ شده را قرار دهيد و خلال پسته بپاشيد. سپس بقيه برنج را روي آن بريزيد و با پشت قاشق فشار دهيد. حالا در ظرف را بگذاريد و به مدت يک ساعت در فري که از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم شده است، قرار دهيد تا برنج دم بکشد و در سطح پايين ظرف طلايي شود. اکنون پلو را در ديس برگردانيد.
منبع:دنياي تغذيه- ش96
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image