جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باميه با عسل
-(4 Body) 
باميه با عسل
Visitor 359
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد / 350 گرم (3 پيمانه )
بيكينگ پودر/ يك قاشق مرباخوري
آب / 600 ميلي ليتر (دو و نيم پيمانه)
نمك / يك چهارم قاشق مرباخوري
شكر قهوه اي تيره و نرم / 45 گرم (3 قاشق غذاخوري)
زرده ي تخم مرغ / 2 عدد
روغن / براي سرخ كردن
عسل / به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

آرد و بيكينگ پودر را در كاسه اي الك كنيد. آب را در قابلمه ي كوچكي به جوش آوريد، سپس نمك و شكر قهوه اي را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا حل شود. سپس از روي حرارت برداريد و مخلوط آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا يك دست شود. زرده هاي تخم مرغ را يكي يكي و در حال هم زدن اضافه كنيد تا مخلوط براق و نرمي به دست آيد. اين مايه را در قيف ريخته و به صورت باميه هايي به بلندي 10 سانت در روغن فراوان سرخ كنيد. سپس روي دستمال كاغذي مخصوص آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس روي آن عسل ريخته و گرم سرو كنيد.

نكته:
 

1ـ اين دستور داراي 2837 كيلوكالري انرژي، 430 گرم كربوهيدرات، 43 گرم پروتئين و 105 گرم چربي مي باشد.
2ـ اگر مايه شما سفت بود مي توانيد يك عدد تخم مرغ كامل نيز به خمير اضافه كنيد.
3 ـ مي توانيد به جاي عسل از مخلوط پودر قند و هل نيز استفاده كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image