جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تبوله Tabbouleh
-(0 Body) 
تبوله Tabbouleh
Visitor 334
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه 4 پيمانه
برگ جعفري تازه خردشده: 8 پيمانه
برگ نعناع: 4 پيمانه
بلغور سفيد(گندم يا جو):3قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي بدون پوست ودان خرد شده: 3 عدد
پيازچه خرد شده: 2 عدد
مواد لازم جهت تهيه سس
آب ليمو ترش تازه: 3 قاشق غذاخوري
تخم زيره: 2قاشق چايخوري
روغن زيتون : 2قاشق غذاخوري
نمک وفلفل: به مقدار لازم

تبوله Tabbouleh

طرز تهيه
1-پس از شستن برگ هاي جعفري، و نعناع ، آنها را خوب خشک کنيد تا آبدار نباشند.
2-بلغور را حدود 15 دقيقه در آبجوش خيس کنيد تا حجم آن دو برابر شود، سپس آن را در آبکشي بريزيد تا آب اضافي اش خارج شود.
3-گوجه فرنگي هاي خرد شده را به همراه آب آنها در کاسه بزرگي ريخته و آب ليمو، زيره، روغن زيتون و نمک و فلفل را به آن اضافه نمايد وآن را کنار بگذاريد تامزه دار شود.
4-در طي اين مدت جعفري ونعناع را کاملاً خرد کنيد وبه همراه بلغور و پيازچه در کاسه محتوي گوجه فرنگي ها بريزيد. اين مواد را کاملاً يا يکديگر مخلوط نماييد و آن را بلافاصله پس از آماده شدن مصرف کنيد.
منبع:نشريه ي ايرانيان شماره 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image