جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت شيرعسل و قهوه
-(0 Body) 
بيسکويت شيرعسل و قهوه
Visitor 355
Category: دنياي فن آوري
کره / 125 گرم
پودر شکر/ (55 گرم)1/4 پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم)1پيمانه
آرد مخمردار / (35 گرم) ¼ پيمانه
موادلازم براي لايه وسط:
شيرعسل / 400 گرم
کره / 30 گرم
شربت طلايي/ 2 قاشق غذاخوري
نسکافه / 3 قاشق چايخوري
گردوي ريزشده / (35 گرم) 1/3 پيمانه
موادلازم براي مخلفات رويه:
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
دارچين / 2 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي / (65 گرم) 1/3 پيمانه
کره ريزشده / 125 گرم

بيسکويت شيرعسل و قهوه

کره و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده را در آن مي ريزيم مخلوط را در يک قالب مستطيل 32×26 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم. بيرون آورده مواد لايه وسط را روي آن مي ريزيم و به مدت 10 دقيقه مي گذاريم خنک شود. مخلفات رويه را روي لايه وسط رنده مي کنيم و 20 دقيقه ديگر در فر با همان درجه حرارت مي گذاريم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند. مي گذاريم سرد شود.
تهيه لايه وسط:
شير، کره، شربت طلايي و نسکافه را در تابه متوسطي که کف آن ضخيم باشد مي ريزيم. تابه را روي حرارت مي گذاريم، همين طور هم مي زنيم تا مخلوط به مدت 3 دقيقه به آرامي بجوشد و غليظ شود. سپس گردو را هم در آن مي ريزيم.
تهيه مخلفات رويه :
آرد الک شده و دارچين را در ظرف کوچکي مي ريزيم شکر و کره را هم اضافه مي کنيم، با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. سپس آن را در فويل مي پيچيم و حدود 30 دقيقه در فريزر مي گذاريم تا کاملا سفت شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image