کره / 125 گرم
پودر شکر/ (55 گرم)1/4 پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم)1پيمانه
آرد مخمردار / (35 گرم) ¼ پيمانه
موادلازم براي لايه وسط:
شيرعسل / 400 گرم
کره / 30 گرم
شربت طلايي/ 2 قاشق غذاخوري
نسکافه / 3 قاشق چايخوري
گردوي ريزشده / (35 گرم) 1/3 پيمانه
موادلازم براي مخلفات رويه:
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
دارچين / 2 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي / (65 گرم) 1/3 پيمانه
کره ريزشده / 125 گرم
کره و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده را در آن مي ريزيم مخلوط را در يک قالب مستطيل 32×26 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم. بيرون آورده مواد لايه وسط را روي آن مي ريزيم و به مدت 10 دقيقه مي گذاريم خنک شود. مخلفات رويه را روي لايه وسط رنده مي کنيم و 20 دقيقه ديگر در فر با همان درجه حرارت مي گذاريم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند. مي گذاريم سرد شود.
تهيه لايه وسط:
شير، کره، شربت طلايي و نسکافه را در تابه متوسطي که کف آن ضخيم باشد مي ريزيم. تابه را روي حرارت مي گذاريم، همين طور هم مي زنيم تا مخلوط به مدت 3 دقيقه به آرامي بجوشد و غليظ شود. سپس گردو را هم در آن مي ريزيم.
تهيه مخلفات رويه :
آرد الک شده و دارچين را در ظرف کوچکي مي ريزيم شکر و کره را هم اضافه مي کنيم، با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. سپس آن را در فويل مي پيچيم و حدود 30 دقيقه در فريزر مي گذاريم تا کاملا سفت شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت