موادلازم براي تهيه حدود 40 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
زرده تخم مرغ / 1 عدد
آرد معمولي / (110 گرم) ¾ پيمانه
فندق بو داده / (50 گرم) 1/3 پيمانه
موادلازم براي تهيه کرم قهوه موکا:
کره / 185 گرم
خاکه قند / (120 گرم) ¾ پيمانه
شکلات سياه آب شده / 90 گرم
نسکافه / 1 قاشق غذاخوري
آب داغ / 1 قاشق چايخوري
کره، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آرد الک شده را داخل آن مي ريزيم و مجددا مي زنيم تا خمير سفتي به دست آيد. خمير را مي پوشانيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم.خمير را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 2 ميليمتر باز مي کنيم. خمير را با قالب دايره اي شکل 4 سانتي متري مي بريم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم و سيني را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم خنک شوند. کرم قهوه موکا را با قاشق درون قيفي که لوله سر آن متوسط باشد مي ريزيم و روي بيسکويت ها را با اين کرم مي زنيم، روي کرم هم يک فندق مي گذاريم، سپس آنها را در يخچال مي گذاريم تا سفت شوند.
تهيه کرم قهوه موکا:
کره وخاکه قند را در ظرف کوچکي به همزن برقي مي زنيم تا سبک و اسفنجي شوند. شکلات را در آن مي ريزيم و مي زنيم سپس مخلوط نسکافه و آب را اضافه مي کنيم، مي زنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت