مواد لازم براي تهيه حدود 12 عدد مرنگ:
سفيده تخم مرغ / 2 عدد
آب ليمو/ 1 قاشق چايخوري
پودر شکر/ (150 گرم) 2/3 پيمانه
شکلات سياه آب شده / 150 گرم
روغن نباتي مايع / ½1 قاشق چايخوري
سفيده هاي تخم مرغ، آبليمو و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي با سرعت متوسط مي زنيم، حدود 10 تا 15 دقيقه اين کار را ادامه مي دهيم تا شکر حل شود و مخلوط فرم گيرد. مخلوط را با قاشق در قيفي که سر لوله آن متوسط باشد مي ريزيم. مخلوط را با قيف به شکل دايره هاي 5 سانتي متري و به فاصله 4 سانتي متر از هم ،بر روي سيني هايي که با کاغذ شيريني پزي پوشيده شده است، مي زنيم. مدت 1 ساعت مرنگ ها را در فر با درجه حرارت خيلي کم مي گذاريم تا خشک و شکننده شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند. هر مرنگ را از ته در مخلوط شکلات و روغن فرو مي بريم و بعد در سيني هايي که از فويل پوشيده شده اند مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع: مجله انواع بيسکويت