مواد لازم براي تهيه 25 عدد بيسکويت:
آرد مخمردار / (110 گرم) ¾ پيمانه
جوش شيرين / ¼ قاشق چايخوري
دارچين /1/2 قاشق چايخوري
پودر شکر / (165 گرم) ¾ پيمانه
جو دو سرخرد شده / (45 گرم) ½ پيمانه
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
پودر نارگيل / (30 گرم) 1/3 پيمانه
کره بادام زميني /(125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
شربت طلايي / 1 قاشق غذاخوري
آب / تقريبا 2 قاشق غذاخوري
آرد، جوش شيرين و دارچين را در ظرف متوسطي الک مي کنيم، شکر، جو دو سر، پودر نارگيل و رنده پوست ليمو را در آن مي ريزيم، سپس کره بادام زميني، شربت طلايي و آب لازم را مخلوط مي کنيم و با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي بر روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود، سپس آن را مي پوشانيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خمير را به دو قسمت مي کنيم، هر قسمت را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر باز مي کنيم، با قالب گرد 6 سانتي متري خمير را برش مي زنيم و به فاصله 3 سانتي مترازهم در سيني چرب شده فر مي چينيم. سيني ها را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا قهوه اي روشن شوند. روي سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت