جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان قندي با طعم قهوه
-(3 Body) 
نان قندي با طعم قهوه
Visitor 349
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه 40 عدد نان قندي:
کره / 250 گرم
نسکافه / 2 قاشق چايخوري
خاکه قند / (55 گرم) 1/3 پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم) 1 پيمانه
آرد ذرت / (150 گرم) 1 پيمانه
آب داغ / 2 قاشق چايخوري
کاکائو / 1 قاشق غذاخوري
آب داغ اضافي / 2 قاشق چايخوري
مواد مايه قهوه:
نسکافه / 1 ½ قاشق چايخوري
شير داغ / 3 قاشق چايخوري
کره / 40 گرم
خاکه قند / (120 گرم) ¾ پيمانه

نان قندي با طعم قهوه

کره و خاک قند الک شده را در ظرف متوسطي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود، آردهاي الک شده را داخل آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. اين مخلوط را به دو قسمت مي کنيم. به نيمي از اين مخلوط نسکافه و آب را اضافه مي کنيم و به نيمي ديگر مخلوط کاکائو و آب داغ اضافي را. مخلوط نسکافه دار را با قاشق به دقت در يک طرف قيف که سر لوله آن متوسط باشد و مخلوط کاکائو دار را نيز در طرف ديگر همين قيف مي ريزيم. با قيف مخلوط را به درازاي 5 سانتي متر و به فاصله 3 سانتي متراز هم در سيني هاي چرب شده فر مي زنيم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر قرار مي دهيم تا نان ها خشک شوند. آنها را روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا سرد شوند. نان ها را دو تا دو تا با مايه قهوه، ساندويچ مي کنيم. چنانچه مايل باشيم خاکه قند اضافي را روي آنها مي پاشيم و سرو مي کنيم.
تهيه مايه قهوه:
نسکافه را در شير حل مي کنيم مي گذاريم خنک شود. کره، شيرنسکافه و خاکه قند الک شده را در ظرفي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا کم رنگ شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image