مواد لازم براي تهيه 25 عدد ريس:
گيلاس شکر پوش / (105 گرم) ½ پيمانه
خاکه قند / (80 گرم) ½ پيمانه
فندق خرد شده / (190 گرم) 1 ¾ پيمانه
سفيده تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
خامه / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
شکلات سفيد آب شده / 380 گرم
شکلات سياه آب شده / 300 گرم
روغن مايع / 3 قاشق چايخوري
شکلات سفيد آب شده اضافي / 60 گرم
اسانس ميوه يا عرقيجات يا شربت / 2 قاشق غذا خوري
گيلاس ها و اسانس ميوه را در ظرفي ميريزيم، مخلوط مي کنيم مي گذاريم 1 ساعت بماند. آب گيلاس ها را مي گيريم و مايع را کنار نگه مي داريم. فندق و خاکه قند را در ظرف متوسطي مخلوط مي کنيم، سفيده تخم مرغ وخامه و شکلات سفيد وآب گيلاس را در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. مخلوط را به مدت يک ساعت در يخچال مي گذاريم و گاه گاهي هم مي زنيم. به اندازه قاشق غذاخوري از مخلوط بر ميداريم و روي گيلاس ها مي ريزيم و در سيني فر که قبلا روي آن را فويل کشيده ايم مي چينيم، سيني را در يخچال مي گذاريم تا ريس ها خودشان را بگيرند و سفت شوند. ريس ها را در مخلوط شکلات سياه و روغن مي زنيم و مجددا در يخچال مي گذاريم. شکلات سفيد اضافي را به صورت خطوطي نازک و باريک روي آن مي ريزيم، مجددا در يخچال مي گذاريم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت