جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ريس فندق و گيلاس
-(0 Body) 
ريس فندق و گيلاس
Visitor 428
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه 25 عدد ريس:
گيلاس شکر پوش / (105 گرم) ½ پيمانه
خاکه قند / (80 گرم) ½ پيمانه
فندق خرد شده / (190 گرم) 1 ¾ پيمانه
سفيده تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
خامه / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
شکلات سفيد آب شده / 380 گرم
شکلات سياه آب شده / 300 گرم
روغن مايع / 3 قاشق چايخوري
شکلات سفيد آب شده اضافي / 60 گرم
اسانس ميوه يا عرقيجات يا شربت / 2 قاشق غذا خوري

ريس فندق و گيلاس

گيلاس ها و اسانس ميوه را در ظرفي ميريزيم، مخلوط مي کنيم مي گذاريم 1 ساعت بماند. آب گيلاس ها را مي گيريم و مايع را کنار نگه مي داريم. فندق و خاکه قند را در ظرف متوسطي مخلوط مي کنيم، سفيده تخم مرغ وخامه و شکلات سفيد وآب گيلاس را در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. مخلوط را به مدت يک ساعت در يخچال مي گذاريم و گاه گاهي هم مي زنيم. به اندازه قاشق غذاخوري از مخلوط بر ميداريم و روي گيلاس ها مي ريزيم و در سيني فر که قبلا روي آن را فويل کشيده ايم مي چينيم، سيني را در يخچال مي گذاريم تا ريس ها خودشان را بگيرند و سفت شوند. ريس ها را در مخلوط شکلات سياه و روغن مي زنيم و مجددا در يخچال مي گذاريم. شکلات سفيد اضافي را به صورت خطوطي نازک و باريک روي آن مي ريزيم، مجددا در يخچال مي گذاريم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image