مواد لازم
چغندرپخته (لبو) : 200 گرم
ماست موسير : 1 پيمانه
ارده : 4 قاشق سوپخوري
سير رنده شده : 2 حبه
آبليمو : 2 قاشق سوپخوري
نمک : به ميزان لازم
روش تهيه
لبو را از رنده بگذرانيد و در ظرفي مناسب با ماست، ارده، سير رنده شده، آبليمو و کمي نمک ترکيب کنيد. توجه داشته باشيد که ارده را بتدريج اضافه نماييد و حتما آن را تست کنيد تا اگر لازم بود، بنا به ذائقه خودتان ارده را کمتر يا بيشتر بريزيد. اگر طعم ارده را نمي پسنديد، مي توانيد آن را حذف کنيد و لبو را با ماست ترکيب کنيد.
يادآوري 1: ارده همان کنجد کوبيده است که طي فرايندي خاص روغن آن گرفته مي شود و به صورت ارده در اختيار ما قرار مي گيرد و در کشورهاي عربي پايه بسياري از پيش غذاها مي باشد.
يادآوري 2: بوراني ماست و لبو نيز يکي از پيش غذاهاي سنتي کشورمان است.
منبع: ماهنامه دنياي زنان شماره 55