مواد لازم براي 6 تا 8 نفر
چغندر 500 گرم
مغز گردو : 300 گرم
پياز داغ : 2 قاشق غذا خوري
سير : يک بوته کوچک
رب انار : 5 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
روغن مايع : 4 قاشق غذا خوري
مواد لازم خاگينه :
کره : به مقدار لازم
تخم مرغ : 2 عدد
شير : 2 قاشق غذا خوري
طرز تهيه :
چغندر را پوست کنده و خرد کنيد و بپزيد و پس از پخت چرخ کنيد . سير ، پياز داغ و مغز گردو را نيز چرخ کنيد . رب انار را هم در آب لبو حل کنيد و مخلوط گردو ، لبو ، پياز داغ و سير چرخ شده را به آب لبو و رب انار اضافه کنيد . سپس روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد . نمک و فلفل خورش را اندازه کنيد و در حين پخت خورش چند بار يک قاشق آب سرد به خورش اضافه کنيد تا گردو ، روغن بيندازد . بعد از آنکه خورش جا افتاد و آماده شد مي توانيد از تخم مرغ نيمرو و ياخاگينه با مدل هاي مختلف براي تزيين اين خورش استفاده کرده و با چلو سرو کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 115 گرم کربوهيدرات ، 65 گرم پروتيين ، 275 گرم چربي و 3195 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اين خورش را بدون تخم مرغ نيز مي توان پخت .
3 ـ براي تهيه خاگينه ، تخم مرغ و شير را با هم مخلوط کرده و در تابه اي که کره ريخته ايد به صورت خاگينه بپزيد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66