جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چنگل خورش (خورش فسنجان لبو)
-(1 Body) 
چنگل خورش (خورش فسنجان لبو)
Visitor 505
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر
 

چغندر 500 گرم
مغز گردو : 300 گرم
پياز داغ : 2 قاشق غذا خوري
سير : يک بوته کوچک
رب انار : 5 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
روغن مايع : 4 قاشق غذا خوري

مواد لازم خاگينه :
 

کره : به مقدار لازم
تخم مرغ : 2 عدد
شير : 2 قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
 

چغندر را پوست کنده و خرد کنيد و بپزيد و پس از پخت چرخ کنيد . سير ، پياز داغ و مغز گردو را نيز چرخ کنيد . رب انار را هم در آب لبو حل کنيد و مخلوط گردو ، لبو ، پياز داغ و سير چرخ شده را به آب لبو و رب انار اضافه کنيد . سپس روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد . نمک و فلفل خورش را اندازه کنيد و در حين پخت خورش چند بار يک قاشق آب سرد به خورش اضافه کنيد تا گردو ، روغن بيندازد . بعد از آنکه خورش جا افتاد و آماده شد مي توانيد از تخم مرغ نيمرو و ياخاگينه با مدل هاي مختلف براي تزيين اين خورش استفاده کرده و با چلو سرو کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 115 گرم کربوهيدرات ، 65 گرم پروتيين ، 275 گرم چربي و 3195 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اين خورش را بدون تخم مرغ نيز مي توان پخت .
3 ـ براي تهيه خاگينه ، تخم مرغ و شير را با هم مخلوط کرده و در تابه اي که کره ريخته ايد به صورت خاگينه بپزيد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image