جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
برگر بوقلمون
-(3 Body) 
برگر بوقلمون
Visitor 257
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

بوقلمون چرخ شده 600 گرم
پياز قرمز کوچک : يک عدد ، رنده شده
گشنيز خرد شده : 3 قاشق غذا خوري
خردل : 2 قاشق مربا خوري
نمک و فلفل سياه : به ميزان لازم
مايونز : يک دوم پيمانه
ماست خامه اي : يک چهارم پيمانه
سس فلفل قرمز : يک قاشق غذا خوري
روغن براي چرب کرد ن : به ميزان لازم
نان همبرگري : 4 عدد
پنير ورقه اي گودا : 8 ورقه
کاهو سالادي : 4 برگ
کالباس دودي : 4 ورق
خيار شور : به ميزان لازم

طرز تهيه :
 

گوشت بوقلمون را با پياز ، گشتنيز ، خردل ، نمک ، و فلفل و 2 قاشق از سس مايونز مخلوط کرده ، به شکل همبرگر در آوريد حدود 30 دقيقه آن را در يخچال بگذاريد تا فرم بگيرد . فر را داغ کرده و ميله ها را چرب کنيد . همبرگرها را روي آن چيده و دستگاه را روشن کنيد بعد از اين که يک طرف برشته شد آن را برگردانيد تا سمت ديگر نيز برشته شود . در انتها پنير را روي آن قرار داده و 30 ثانيه صبر کنيد تا ذوب شود . نان ها را هم مي توانيد در فر ، برشته و يا داغ کرده ، سپس از خلوط سس روي نان ماليده ، کاهو ، برگر ، کالباس و خيار شور را روي نان قرار داده و در آخر نيمه ديگر نان را بگذاريد .

نکته:
 

ـ اين دستور 165 گرم کربوهيدرات ، 180 گرم پروتئين ، 155 گرم چربي و 2775 کيلو کالري انرژي دارد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image