مواد لازم :
بوقلمون چرخ شده 600 گرم
پياز قرمز کوچک : يک عدد ، رنده شده
گشنيز خرد شده : 3 قاشق غذا خوري
خردل : 2 قاشق مربا خوري
نمک و فلفل سياه : به ميزان لازم
مايونز : يک دوم پيمانه
ماست خامه اي : يک چهارم پيمانه
سس فلفل قرمز : يک قاشق غذا خوري
روغن براي چرب کرد ن : به ميزان لازم
نان همبرگري : 4 عدد
پنير ورقه اي گودا : 8 ورقه
کاهو سالادي : 4 برگ
کالباس دودي : 4 ورق
خيار شور : به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت بوقلمون را با پياز ، گشتنيز ، خردل ، نمک ، و فلفل و 2 قاشق از سس مايونز مخلوط کرده ، به شکل همبرگر در آوريد حدود 30 دقيقه آن را در يخچال بگذاريد تا فرم بگيرد . فر را داغ کرده و ميله ها را چرب کنيد . همبرگرها را روي آن چيده و دستگاه را روشن کنيد بعد از اين که يک طرف برشته شد آن را برگردانيد تا سمت ديگر نيز برشته شود . در انتها پنير را روي آن قرار داده و 30 ثانيه صبر کنيد تا ذوب شود . نان ها را هم مي توانيد در فر ، برشته و يا داغ کرده ، سپس از خلوط سس روي نان ماليده ، کاهو ، برگر ، کالباس و خيار شور را روي نان قرار داده و در آخر نيمه ديگر نان را بگذاريد .
نکته:
ـ اين دستور 165 گرم کربوهيدرات ، 180 گرم پروتئين ، 155 گرم چربي و 2775 کيلو کالري انرژي دارد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66