مواد لازم
شير نارگيل - 2پيمانه(500ميلي ليتر)
جوز رند ه شد ه - 20گرم
پيازچه - يک ساقه (برش به صورت مورب)
برگ ليموي تازه - 5عدد
ران مرغ خرد شد ه - 200گرم
قارچ - 100گرم
سس ماهي - 2 قاشق غذاخوري
اب ليمو - 2 قاشق غذاخوري
فلفل چيلي قرمز - 3 عدد
شکر - يک قاشق مرباخوري
گشنيز - يک ساقه
طرز تهيه
شير نارگيل را با جوز، پيازچه، برگ ليمو و مرغ مخلوط کرد ه و روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد. پس از پخت مرغ، قارچ را اضافه کنيد تا بپزد. بعد از پخت قارچ حرارت را خاموش کنيد. سس ماهي، اب ليمو، چيلي و شکر را اضافه کنيد. سوپ را در ظرف جهت سرو ريخته و با گشنيز تزئين نماييد.
منبع: هنر آشپزي 74