جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک فيله ي ماهي و ژامبون با سس خامه و شويد
-(3 Body) 
خوراک فيله ي ماهي و ژامبون با سس خامه و شويد
Visitor 366
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

فيله ماهي شير يا شوريده 4 قطعه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبليموي تازه 3 قاشق سوپخوري
سير رنده شده 1 حبه
ژامبون گوشت 4 ورقه بزرگ
کره 30 گرم
شويد ريز خرد کرده 1 قاشق سوپخوري
خامه 100 گرم
پنير گودا 150 گرم

روش تهيه
 

فيله هاي ماهي را همراه با نمک، آبليمو و سير مزده دار کنيد و در ظرف در بسته بگذاريد و يک ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس آن را در ظرف مناسبي ــ که با 30 گرم کره چرب کرده ايد ــ قرار دهيد و رويش فويل بکشيد و در طبقه ي وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه ي سانتيگراد به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا ماهي بپزد. آنگاه از فر خارج کنيد. فيله هاي ماهي را روي هر قطعه ژامبون قرار دهيد و ژامبون را دور آن بپيچيد و در ظرف مناسب قرار دهيد. سپس مقداري از باقيمانده ي آب ماهي را در ظرف، با شويد و خامه مخلوط کنيد و در صورت نياز کمي نمک بزنيد و روي سطح ماهي و ژامبون بدهيد. بعد رويش پنير مزه دارد بپاشيد و در طبقه ي وسط فر گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت 15ــ20 دقيقه قرار دهيد. فقط کافي است که پنير برشته شود.
منبع: دنياي زنان، شماره 64
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image