جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
برانيز
-(0 Body) 
برانيز
Visitor 396
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد : 115 گرم
نمک : يک هشتم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر : 1 قاشق چايخوري
کره : 200 گرم
شکر : 350 گرم
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ : 4 عدد
پودر کاکائو : 50 گرم
گردوي خرد شده : 50 گرم

روش تهيه
 

فر را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد و يا 350 درجه ي فارنهايت گرم کنيد. قالبي را به ابعاد 22×32 و به ارتفاع 5 سانتيمتر با روغن جامد چرب کنيد. آرد، نمک و بيکينگ پودر را با هم مخلوط و الک کنيد. کره را ذوب کنيد و از روي اجاق برداريد. شکر و وانيل را به آن بيفزائيد و با قاشق چوبي، مواد را 2 دقيقه هم بزنيد. تخم مرغ ها را يکي يکي به مواد اضافه کنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند. آنگاه کاکائوي الک شده را روي مواد خشک بريزيد (آرد، نمک و بيکينگ پودر) و با مايه مخلوط کنيد تا يکدست و يکرنگ شود. در آخر، گردوي خرد شده را بيفزائيد و هم بزنيد. اکنون مايه را در قالب بريزيد و به مدت 30ــ 35 دقيقه، در فر از قبل گرم شده قرار دهيد و بگذاريد 15 دقيقه در قالب بماند تا خنک شود. سپس با کارد تيزي، کيک را به مکعب هاي 3ــ4 سانتيمتري برش بزنيد و با پودر قند تزئين کنيد.
منبع: دنياي زنان، شماره 64
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image