جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندويچ هاي مرغ و بادام
-(0 Body) 
ساندويچ هاي مرغ و بادام
Visitor 345
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 45 عدد:
پنير خامه اي : 200 گرم
پودر زنجفيل : يك دوم قاشق چايخوري
پودر 5 ادويه* : يك دوم قاشق چايخوري
كره : 180 گرم
جعفري خرد كرده : يك چهارم پيمانه
نان سبوسدار : 10 برش
نان سفيد : 5 برش
فيله ي مرغ پخته : 5برش
خلال بادام بوداده : يك سوم پيمانه
*(شامل ؛ انيس ، دارچين ، رازيانه ، هل و ميخك)

ساندويچ هاي مرغ و بادام

روش تهيه
پنير ، زنجفيل و ادويه ها را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. همچنين ، كره و جعفري را در كاسه ي ديگري بريزيد و مخلوط كنيد. سپس مخلوط پنير را روي 5 برش از نان هاي سبوسدار بماليد و برش هاي نان سفيد را روي آن ها قرار دهيد .حالا نيمي ازمخلوط كره و جعفري را روي نان هاي سفيد بماليد و تكه هاي فيله ي مرغ را رويش بگذاريد و خلال بادام بپاشيد .اكنون باقيمانده ي مخلوط كره و جعفري را روي باقيمانده ي نان هاي سبوسدار بماليد و آن ها را به گونه اي روي مرغ و بادام بگذاريد كه قسمت كره خورده ، روي مرغ باشد. اينك اطراف نان ها را ببريد و هر كدام را به 9 قسمت مساوي تقسيم كنيد.
ساندويچ ها را براي پذيرائي،درظرف مناسبي بچينيد.
نكته ي خواندني
نان سبوسدار نسبت به نان سفيد به طور ميانگين دو برابر ويتامين ، مواد معدني و فيبر دارد. فيبر موجود در نان سبوسدار براي بهبود عملكرد دستگاه گوارش و رفع يبوست مفيد است .
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image