مواد لازم براي 6-8 نفر:
توت فرنگي : 350 گرم
پودر شكر : 50 گرم
سفيده ي تخم مرغ : 2 عدد
پودركرم تارتار : يك چهارم قاشق چايخوري
پودر شكر : 90 گرم
آب ليموي تازه : يك و يك دوم قاشق سوپخوري
خامه ي فرم گرفته: 250 گرم
توت فرنگي تازه و برگ نعنا براي تزئين به ميزان لازم
روش تهيه
توت فرنگي و 50 گرم شكر را با هم مخلوط كنيد ،در كاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد و به شكل پوره درآوريد.آن گاه سفيده هاي تخم مرغ ، كرم تارتار،90 گرم پودر شكر و آبليمو را با يكديگر مخلوط كنيد و روي بخار آب جوش قرار دهيد.سپس با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد.حالا ظرف را از روي بخار آب جوش برداريد، پوره ي توت فرنگي و خامه ي فرم گرفته را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون مايه را داخل قالب مناسبي به گنجايش 1/5 ليتر بريزيد ، رويش را بپوشانيد و به مدت تقريبي 4 ساعت در فريزر نگه داريد. سپس موس را روي ظرف مناسبي برگردانيد و با توت فرنگي و برگ نعنا ، تزئين كنيد.
نكته ي خواندني :
مقدار بسيار زياد ويتامين C موجود در ليموترش ، باعث افزايش مقاومت سيستم ايمني بدن مي شود .همچنين آب ليموترش و اسانس آن براي شادابي ذهن ،روح و بدن بسيار مفيد است و انرژي زا بودن آن شهرت دارد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44