مواد :
آرد: نيم كيلو گرم
خمير مايه ترش: 40 گرم
شير: 250 گرم
شكر: 100 گرم
نمك: مقداري
هل آسياب شده: يك چهارم قاشق چاي خوري
روغن:به مقدار لازم
دارچين: مقداري
تخم مرغ: يك عدد
زرده تخم مرغ: يك عدد
كره: 50 گرم
رنده پوست ليمو ترش: نيم عدد
شيوه پخت:
1- يك قاشق غذاخوري آرد،يك قاشق چاي خوري شكر، و شير را با هم مخلوط كرده، خوب بزنيد. سطح خمير را بپوشانيد و آن را به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار دهيد.
2- آرد،نمك، كره، هل آسياب شده،رنده پوست ليموترش، دارچين، زرده تخم مرغ و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.
3- خمير مايه ترش را وسط خمير ريخته و به آرامي با هم مخلوط كنيد.
4- مواد را به مدت دو ساعت داخل كيسه فريز ريخته، داخل يخچال قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
5- از مواد گلوله هايي درست كرده و وسط آن را سوراخ كنيد.
6- روغن را داغ كرده، مواد را داخل روغن سرخ كنيد.
7- نهايتاً روي پيراشكي ها را به دلخواه تزيين كنيد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79