جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش کنگر
-(0 Body) 
خورش کنگر
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري

سرو براي 6 نفر

زمان پخت: 180 دقيقه
مواد لازم:
گوشت ماهيچه يا مغز ران گوسفند/500گرم (با استخوان 750گرم )
کنگر پاک کرده /1کيلو
پياز/ 1عدد بزرگ
روغن مايع/5قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي/2قاشق سوپخوري
غوره /دوسوم پيمانه
روغن کرمانشاهي/1قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده /1قاشق سوپخوري
آب گرم /3پيمانه
نمک، فلفل وزرد چوبه/به ميزان لازم

طرز تهيه:

کنگر را پاک کنيد و بشوييد .سپس در 3قاشق سوپخوري روغن مايع روي حرارت ملايم 5دقيقه تفت دهيد تا کمي سرخ شود.
پياز را نگيني خرد کنيد و 2دقيقه با باقيمانده روغن مايع تفت دهيد تا سبک شود. نمک، فلفل، زردچوبه، گوشت خرد شده و رب گوجه فرنگي را به پياز بيفزاييد و يک دقيقه ديگر تفت دهيد. در آخر، 3 پيمانه آب گرم به مواد بيفزاييد و يک ساعت بپزيد تا گوشت، نيم پز شود.
پس از يک ساعت، کنگر و زعفران دم کرده را بريزيد و خورش را يک تا يک و نيم ساعت ديگر با حرارت ملايم حرارت دهيد تا جا بيفتد. در اواخر پخت، غوره را در روغن کرمانشاهي روي حرارت ملايم تفت دهيد و به خورش اضافه کنيد.سپس بلافاصله آن را همراه پلو سرو کنيد.
در صورت در دسترس نبودن غوره، مي توانيد از يک سوم پيمانه آب غوره استفاده کنيد و آن را در اواخر پخت به خورش اضافه کنيد.
منبع: ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image