جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قبولي به سبک هندي
-(5 Body) 
قبولي به سبک هندي
Visitor 402
Category: دنياي فن آوري

موادلازم براي 4نفر:

برنج 2پيمانه
لپه نصف پيمانه(آبپز)
پياز 2عدد
سير نصف قاشق چايخوري،رنده شده
زنجبيل نصف قاشق چايخوري،رنده شده
ماست يک ليوان
گشنيز، نعناع 1استکان، ساطوري
چوب دارچين 3تا4 تکه
زيره سياه 1 قاشق سوپخوري
گرم ماسالا 1 قاشق چايخوري
زردچوبه،فلفل قرمزيا فلفل سياه،نمک به دلخواه
آبليمو تازه 1 قاشق سوپخوري
شير 1 استکان

طرز تهيه:

1ـ پياز را سرخ کرده و نصف آن را براي دم کردن برنج کنار بگذاريد. بقيه ي پياز را با سير،زنجبيل و زردچوبه را مخلوط کرده و کمي تفت دهيد، سپس ماست و نمک و فلفل را اضافه کرده هم بزنيد. پس از کشيده شدن آب ماست ، لپه را به آن اضافه کرده و کمي تفت دهيد کنار بگذاريد.
2ـ هنگام پختن برنج زيره سياه و چوب دارچين را اضافه کنيد. پس از آبکش کردن برنج مواد فوق را لابه لاي برنج بدهيد و روي آن بقيه پياز داغ کنار گذاشته شده و گرم ماسالا و مقداري محلول زعفران، آبليمو، شير، گشنيز و نعناع را ريخته و دم کنيد و پس از دم کشيدن پلو را هم زده و دارچين ها را از داخل غذا بيرون بياوريد.
نکته: انرژي کل اين غذا 1970کيلوکالري مي با شد که 72درصد آن از کربوهيدرات، 11درصد آن از پروتئين و 17درصد آن از چربي تامين مي گردد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image