مواد لازم براي قالب 25 سانتي متري:
تخم مرغ /4 عدد
آرد /75 گرم (يك دوم پيمانه)
شكر/220 گرم(1پيمانه)
نارگيل/90 گرم (1پيمانه پودر يا رنده شده)
كره /125 گرم، آبكرده
خامه /250 ميلي ليتر (1پيمانه)
شير/180 ميلي ليتر(سه چهارم پيمانه)
رنده ي پوست ليمو/يك قاشق غذاخوري
آبليمو/60 ميلي ليتر(يك چهارم پيمانه)
طرز تهيه :
قالب گرد 25 سانتي متري را چرب كنيد. در كاسه اي متوسط تخم مرغ ها را بزنيد. سپس آهسته آرد الك شده و بقيه ي مواد را اضافه كنيد تا كاملاً مخلوط شوند. مواد را داخل قالب بريزيد. دسر را در فر با حرارت 180 تا 190 درجه ي سانتي گراد حدود 45 دقيقه يا تا وقتي كه دسر ببندد و كمي طلايي شود بپزيد. اين دسر را مي توان گرم يا سرد سرو كنيد.
نكته :
1- اين دسر را در پخچال نگهداري كنيد.
2- بهتر است از ليموي زردرنگ درشت (ليموآلفا) استفاده كنيد.
3- پيشنهاد مي شود اين دسر را همراه با بستني سرو كنيد.
4- انرژي كل اين دستور 3980 كيلو كالري مي باشد كه 31 درصد آن از كربوهيدرات، 6 درصد آن از پروتئين و 63 درصد آن از چربي تأمين مي گردد.
منبع:هنر آشپزي ،شماره 58/خ