جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي زرد آلو
-(2 Body) 
ترشي زرد آلو
Visitor 268
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي نيم كيلو زردآلو:

زرد آلو/نيم كيلو
نمك /كمي
فلفل سفيد نكوبيده /3 عدد
هل /2 عدد
آب پرتقال ياسركه ي خرماي زرد/3 چهارم پيمانه
سركه ي سفيد /2پيمانه
مرباي بهار نارنج/يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

زرد آلو را شسته و خشك كنيد. اگر خواستيد ترشي را بدون پوست تهيه كنيد، زردآلوها را درون آبجوش به مدت 2 تا 3 دقيقه قرار داده، سپس پوست آن ها را بگيريد. زردآلوها را به همراه نمك، فلفل و هل در ظرف تميزي بريزيد. آب پرتقال يا سركه ي خرماي زرد را به همراه سركه ي سفيد و مرباي بهار نارنج مخلوط كنيد. سپس روي حرارت قرار دهيد تا كمي بجوشد. پس از سرد شدن آن را روي زردآلوها ريخته، ظرف را در جاي خنك قرار دهيد و بعد از 15 روز مي توانيد استفاده كنيد.
منبع:هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image