طرز تهيه :
موزها را به صورت حلقه حلقه برش دهيد. آب و شكر را با هم مخلوط كنيد وروي حرارت قرار دهيد تا شكرذوب شده و شربت قوام آيد. سپس آبليمو تازه را اضافه كنيد و بعد از جوشيدن مجدد شيره، موزها را اضافه كنيد. به محض اضافه كردن موزها مربا را هم زده و سريع از روي حرارت برداريد بعد از سرد شدن مربا را چند روز بدون در داخل يخچال قرار داده، پس از آن در ظرف را ببنديد.
مواد لازم براي نيم كيلو زردآلو:
موز/4 عدد
آب/يك و يك چهار پيمانه
شكر /2 پيمانه
آب ليموترش تازه/يك قاشق سوپخوري
منبع:هنر آشپزي ،شماره 58/خ