جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي ليته پوست بادمجان
-(2 Body) 
ترشي ليته پوست بادمجان
Visitor 353
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پوست بادمجان/1کيلو
غوره بدون هسته/250گرم
آبغوره /2 ليوان
فلفل سبز تند (پودر فلفل قرمز)/به ميزان لازم
سير/ 200-150گرم
نمک /1/5قاشق غذاخوري
آب/به ميزان لازم

طرزتهيه:

آب را روي حرارت مي گذاريم وقتي جوش آمد نمک اضافه مي کنيم بعد پوست بادمجانها را اضافه مي کنيم به مدت 15 دقيقه مي گذاريم بجوشد تا تلخي و رنگ تيره پوست بادمجانها گرفته شود .بعد از 15 دقيقه داخل آبکش مي ريزيم مي گذاريم سرد شود .نيازي نيست روي پارچه بريزيم چون جوشيده و کپک نمي زند .غوره ها را که در ايران به غوره عسگري معروف است براي استفاده در ترشي با غذا ابتدا با خوشه شسته و روي پارچه خشک مي کنيم. و بعد دانه هاي آن را جدا مي کنيم و دوباره روي پارچه خشک مي کنيم.نشانه خشک شدن و قابل استفاده بودن آنها اين است که دانه ها وقتي خشک مي شوند به هم مي چسبند .غوره را داخل مخلوط کن يا خرد کن مي ريزيم پوست بادمجان و سير و فلفل هم اضافه مي کنيم و آبغوره را هم داخل مخلوط کن مي ريزيم .اگر آبغوره اضافه نکنيم چون مواد سفت هستند مخلوط نمي شوند .بعد از اينکه مواد را خوب مخلوط کرديم دوباره داخل قابلمه مي ريزيم و به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم .
•  مي توان به جاي غوره از سرکه هم استفاده کرد اما غوره بهتر و سالم تر است.
•  آبغوره را هميشه داخل ظرف شيشه اي بريزيد داخل ظرف پلاستيکي نريزيد و به هيچ وجه ترشي يا آبغوره را جلوي آفتاب نگذاريد وبيشتر از 6 ماه هم نگه نداريد آب غوره را که گرفتيد و صاف کرديد 10 دقيقه بجوشانيد تا کپک نزند.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image