تا به حال كيك هويج خورده ايد؟! اين نوع كيك را در هيچ شيرينى فروشى پيدا نمى كنيد. دستور پخت كيك هويج را از يك آشپز قابل ايرانى برايتان نوشته ايم.
مواد لازم براى سه نفر:
آرد: 200 گرم، شكر: 250 گرم، تخم مرغ: 4 عدد، گردو: 100 گرم، روغن مايع: يك ليوان، دارچين: يك قاشق چايخورى، جوز هندى: نصف قاشق چايخورى، ميخك: نصف قاشق چايخورى، هويج رنده شده: يك ليوان، شير: 3 قاشق سوپ خورى و بكينگ پودر: 2 قاشق چايخورى.
شيوه پخت:
تخم مرغها را با شكر، روغن و نمك مخلوط كرده و با سرعت زياد خوب به هم مى زنيم، شير را در اين مخلوط ريخته به هم مى زنيم، آرد و بكينگ پودر و جوز هندى و ميخك و دارچين را كم كم در مايع كيك ريخته مخلوط مى كنيم و در آخر كار هويج و گردو را اضافه مى كنيم (اين مايع را مى توانيم يك جا در قالب بزرگ يا در دو قالب بريزيم) ته قالب مورد نظر را چرب كرده و كمى آرد مى پاشيم. سپس مايع كيك را در قالب ريخته و در حرارت 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتى گراد) 35 الى 45 دقيقه در قسمت پايين فر قرار مى دهيم تا كيك بپزد. بعد از پختن، كيك را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از قالب بيرون مى آوريم. روى كيك را مى توان با كرم، خامه و يا گردو تزيين كرد.
نكات تغذيه اى كيك هويج:
كيكى كه از مواد ياد شده تهيه شود، داراى 4130 كالرى انرژى است پس اگر فردى با شرايط معمولى باشيد مى توانيد يك برش كوچك از آن را ميل كنيد. اين كيك يك عصرانه خوش مزه و بسيار مفيد با طعم شيرينى طبيعى براى كودكان، خصوصا كودكان كم اشتها است.