مواد لازم :
پياز/3 عدد
برنج /1 ليوان
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله /500 گرم
تخم مرغ /4 تا 5 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه /به ميزان لازم
نعنا خشک /2 قاشق غذاخوري
روغن /به ميزان لازم
رب انار/2 قاشق غذاخوري
شکر /2 قاشق غذاخوري
پياز داغ و نعنا داغ /به ميزان لازم
طرز تهيه :
2 عدد پياز را پوست کنده ، رنده کنيد و آب آن را بگيريد. برنج را پس از خيس کردن در آبکش ريخته و با دست کمي زير و رويش کنيد تا نرم شود.
برنج نرم را همراه با پياز آب گرفته به گوشت اضافه کنيد و با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و نعنا خشک ورز داده به اندازه هاي کوچک در دست شکل دهيد و در روغن سرخ کنيد .پس از سرخ کردن آنها را روي کاغذ روغن گير گذاشته تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
کباب ها را در کف يک ماهيتابه چيده و با يک ليوان آب ، رب انار ، شکر ، پياز داغ و نعنا داغ بگذاريد تا مغز پخت شوند. بعد از آنکه آب کباب ها کشيده شد غذا را سرو کنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41/خ