مواد مورد نياز :
تخم مرغ :6 عدد
شکر :3/4 پيمانه
آرد ساده :1 پيمانه
بيکينگ پودر:2 قاشق چايخوري
آرد ذرت :1/3 پيمانه
آب گرم : 1/3پيمانه
کره ذوب شده :15 گرم
پودر نارگيل:حدوداً 250 گرم
مواد مورد نياز براي رويه شکلاتي :
پودر شکر:500 گرم
پودر کاکائو:1/3 پيمانه
کره ذوب شده :15 گرم
شير :1/2 پيمانه
طرز تهيه :
ابتدا قالب 30×20 سانتي متر را چرب کرده کنار بگذاريد. تخم مرغ ها را در ظرفي ريخته با دور متوسط همزن بزنيد تا به صورت کرم درآيد ، شکر را بتدريج اضافه کرده به هم زدن ادامه دهيد . آرد ساده را با آرد ذرت و بيکينگ پودر مخلوط کرده روي مخلوط الک کنيد. سپس آب گرم و کره آب شده را نيز به مواد بيفزاييد تا همه مواد کاملا مخلوط و تبديل به خمير شود. مخلوط آماده را درون قالب ريخته ، و به مدت 35 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي گراد در فر بگذاريد.
سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقيقه از قالب جدا کنيد و به اندازه مربع هاي 3×3 برش داده به رويه شکلاتي آغشته کنيد و سپس داخل پودر نارگيل بغلطانيد و روي پنجره سيمي بگذاريد تا شکلات ببندد.
طرز تهيه رويه شکلاتي
پودر شکر را الک کنيد و به همراه پودر کاکائو در ظرفي ريخته شير و کره را نيز اضافه کنيد . ظرف را روي بخار آب قرار دهيد (بن ماري) و به آرامي هم بزنيد تا همه مواد مخلوط و صاف و يکدست شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30/س