جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني نارگيلي استراليايي
-(1 Body) 
شيريني نارگيلي استراليايي
Visitor 337
Category: دنياي فن آوري

مواد مورد نياز :

تخم مرغ :6 عدد
شکر :3/4 پيمانه
آرد ساده :1 پيمانه
بيکينگ پودر:2 قاشق چايخوري
آرد ذرت :1/3 پيمانه
آب گرم : 1/3پيمانه
کره ذوب شده :15 گرم
پودر نارگيل:حدوداً 250 گرم
مواد مورد نياز براي رويه شکلاتي :
پودر شکر:500 گرم
پودر کاکائو:1/3 پيمانه
کره ذوب شده :15 گرم
شير :1/2 پيمانه

طرز تهيه :

ابتدا قالب 30×20 سانتي متر را چرب کرده کنار بگذاريد. تخم مرغ ها را در ظرفي ريخته با دور متوسط همزن بزنيد تا به صورت کرم درآيد ، شکر را بتدريج اضافه کرده به هم زدن ادامه دهيد . آرد ساده را با آرد ذرت و بيکينگ پودر مخلوط کرده روي مخلوط الک کنيد. سپس آب گرم و کره آب شده را نيز به مواد بيفزاييد تا همه مواد کاملا مخلوط و تبديل به خمير شود. مخلوط آماده را درون قالب ريخته ، و به مدت 35 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي گراد در فر بگذاريد.
سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقيقه از قالب جدا کنيد و به اندازه مربع هاي 3×3 برش داده به رويه شکلاتي آغشته کنيد و سپس داخل پودر نارگيل بغلطانيد و روي پنجره سيمي بگذاريد تا شکلات ببندد.

طرز تهيه رويه شکلاتي

پودر شکر را الک کنيد و به همراه پودر کاکائو در ظرفي ريخته شير و کره را نيز اضافه کنيد . ظرف را روي بخار آب قرار دهيد (بن ماري) و به آرامي هم بزنيد تا همه مواد مخلوط و صاف و يکدست شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image