مواد لازم:
نسکافه: 1 قاشق غذا خوري
شير: 500 ميلي ليتر
شکر: 1/3 پيمانه
شکلات تخته اي: 225 گرم
پودر وانيل: 1/2 قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ: 7 عدد
طرز تهيه:
1. فر را در دماي 300 درجه فارنهايت گرم کرده و 8 عدد فنجان با گنجايش 125 ميلي ليتر در سيني فر بچينيد.
2. نسکافه را در ظرفي بريزيد، سپس شير و شکر را اضافه کرده و روي حرارت قرار دهيد تا شکر حل شود.
3. شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا شکلات حل شود؛ از روي حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد تا يکدست شود.
4. کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نماييد.
5. مخلوط را داخل فنجان ها ريخته و فنجان ها را در سيني فر قرار دهيد؛ داخل سيني فر را آب جوش بريزيد تا نصف سطح بيروني فنجان ها را آب بگيرد و به مدت 35- 30 دقيقه بپزيد تا کرم آماده شود به طوري که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بيرون آوريد چيزي به چاقو نچسبد، سپس بگذاريد خنک شود و بعد روي آن را با خامه زده شده تزئين کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/س